promotii alarme, interfoane, automatizari
Tel: 0745.070.953/031.8090535 Mail: office@daromcom.ro

Automatizare porti pentru a facilita accesul

                Puteti apela si dumneavoastra la aceste servicii de automatizare porti pentru a facilita accesul, in cazul in care atunci cand ajungeti acasa doriti sa nu mai coborati din masina pentru a deschide poarta, si puteti face aceasta comanda de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi.

               Astfel un sistem de automatizare porti va poate simplifica viata, si de aceea este necesar sa aveti si dumneavoastra un astfel de sistem, dar totodata este necesar sa acordati o atentie deosebita motorului din cadrul sistemului. Si asta deoarece motorul este cel care actioneaza poarta pentru a se deschide, si trebuie sa tineti cont si de varietatea de forme in care se gaseste si este necesar sa il alegeti pe cel potrivit pentru dumneavoastra.

                Aceasta etapa de alegere a motorului pentru poarta automatizata pare destul de simpla, dar alegerea finala este important sa o faceti si la consultarea unui specialist. Aceste sisteme pot fi folosite si in cazul unor deschiderei mari si foarte mari, ce pot ajunge pana la 15 m lungime. Daca vorbim despre portile culisante va putem spune ca acestea sunt constituite dintr-un singur corp, ce se poate culisa printr-un sistem de culisare cu sine. Portile culisante sunt folosite cel mai adesea pentru mediul rezidential si industrial, deoarece poate oferi viteze mari de deschidere, si alte astfel de avantaje.

              Totodata atunci cand alegeti un sistem de automatizare porti trebuie sa mai tineti cont de o serie de fatori pentru a fi convinsi ca poarta va functiona asa cum trebuie, iar normele de siguranta si de protectie, vor fi intocmai respectate. Aici pot fi incluse si detaliile privind dimensiunile portii, pentru ca sistemul de automatizare porti sa fie cel potrivit pentru dumneavoastra. Apoi trebuie sa tineti cont si de greutatea pe care o are poarta dumneavoastra, pentru ca de asemenea sa alegeti sistemul de automatizare a portii potrivit, pentru ca motorul sa nu fie suprasolicitat.