promotii alarme, interfoane, automatizari
Tel: 0745.070.953/031.8090535 Mail: office@daromcom.ro

Ce este un sistem de supraveghere video?

Televiziunea cu circuit inchis (CCTV) este folosita de obicei pentru supraveghere video, in scopuri de securitate. Se folosesc camere video ce transmit un semnal catre un anumit numar de monitoare sau televizoare. Camerele CCTV sunt folosite de obicei in locuri ce necesita supraveghere video constanta, cum ar fi banci, cazinouri, aeroporturi, unitati militare sau magazine.

Echipamentele CCTV pot fi folosite pentru a monitoriza anumite procese desfasurate dintr-un singur loc, un „centru de comanda”. Sistemele CCTV ofera si posibilitatea inregistrarii imaginilor captate, cu ajutorul DVR-urilor, pentru o perioada mai mare de timp. In functie de nevoi se poate apela la o varietate de calitati ale imaginii si performante tehnice, precum alertele pe e-mail sau detectarea de miscare. Camerele CCTV se clasifica in functie de imaginile pe care le pot surprinde, numarul de cadre pe secunda (fps), tipul de conectare, posibilitatea de miscare si alte functii speciale pe care le pot avea.

Camere de supraveghere video de interior – Asa cum sugereaza si numele lor, camerele de interior sunt utilizate in mod frecvent pentru securitate. Pot fi montate in orice loc, in interiorul cladirii, in conformitate cu nevoile dumneavoastra si cu ceea ce doriti sa tineti sub observatie. Aceste camere sunt ideale pentru camine, scoli, birouri, hoteluri etc.

Camere de exterior – Camerele de exterior sunt folosite cel mai des pentru punctele de intrare / iesire, mai ales cele care au luminozitate redusa pe timpul noptii. Pentru protectie suplimentara, camerele de exterior pot fi dotate cu o carcasa anti-vandalism si o varietate de lentile in conformitate cu lumina folosita in spatiul monitorizat

Sisteme de supraveghere video sunt recomandate pentru afacerea sau casa dumneavoastra pentru ca va ofera :

  • senzor de miscare, care inseamna ca sistemul va incepe inregistrarea numai dupa ce detecteaza miscare in aria sa de actiune;
  • rezolutie ridicata, cea recomandata fiind de 1600×1200 dpi, insa fiind accesibile si rezolutii mai ridicate;
  • vedere infrarosu; chiar si in conditii de intuneric intens, camere supraveghere video pot inregistra imagini de o claritate deosebita.