promotii alarme, interfoane, automatizari
Tel: 0745.070.953/031.8090535 Mail: office@daromcom.ro

Domeniul de utilizare yala electromagnetica

                    In cele ce urmeaza vom vorbi despre domeniul de utilizare yala electromagnetica, si va putem spune ca aceasta poate asigura inchiderea usii unui imobil, pentru a se bloca accesul in interior pentru persoanele straine, sau nedorite. Aceste yale electromagnetice sunt realizate din materiale speciale care nu se degradeaza, nu suporta uzura mecanica, sunt silentioase in timpul functionarii, si se pot monta atat pentru interiorul unei locatii cat si pe exterior, pe usi si porti de metal, aluminiu sau PVC.

                 Yala electromagnetica poate fi mintata astfel pe o usa fixa sau pe o usa mobila, iar in ceea ce priveste inchizitorul acesta se poate monta de asemenea pe o usa mobila sau fixa sau pe tocul usilor. Despre yala electromagnetica va mai putem spune ca reprezinta elementul de blocare si de deblocare a usii de acces comandata electronic, de catre o unitate de control. Aceste sisteme de inchidere cu yala electromagnetica sunt prevazute sa controleze de la distanta punctele de acces intr-un imobil. Yala electromagnetica nu este un sistem de inalta siguranta ca cele de sine statatoare cu camere de luat vederi si cu control acces.

               Sistemele de siguranta cu yala electromagnetica desi sunt robuste, cele aplicate folosesc butuci clasici, sau sisteme de comanda externe precum interfoanele, videointerfoanele, cititoarele de cartele, sau tastaturile de acces. Sistemele de inchidere cu yala electromagnetica indeplineste conditiile de securitate si se bazeaza in special pe un electromagnet.

              Acest electromagnet nu face zgomot, iar yala electromagnetica poate fi amplasata chiar daca usa prezinta deformari accentuate, deoarece in momentul cuplarii acesteia, usa poate fi sustinuta si de electromagnet. Yala electromagnetica are in special rolul de a delimita fizic spatiile protejate ale unui grup sau ale unui individ, si se restrictioneaza accesul publicului in interiorul imobilului. Acestea sunt cateva detalii despre domeniul de utilizare yala electromagnetica si o puteti achizitiona si dumneavoastra in cazul in care simtiti nevoia de siguranta.