promotii alarme, interfoane, automatizari
Tel: 0745.070.953/031.8090535 Mail: office@daromcom.ro

Montare yala electromagnetica

In cele ce urmeaza vom vorbi despre montare yala electromagnetica, deoarece tot mai multe persoane cauta informatii despre acest subiect, odata cu inmultirea numarului de infractiuni, cauzate de o securitate insuficienta a unui imobil. Despre o yala electromagnetica se poate spune ca asigura inchiderea usii unui imobil, si ce e si mai important este faptul ca aceasta poate bloca accesul in interior pentru persoanele pe care doriti sa le tineti la distanta. Referitor la materialele din care sunt create aceste yale electromagnetice, se poate adauga ca acestea sunt ceva mai speciale, deoarece nu se degradeaza, nu sufera de pe urma uzurii mecanice, si sunt cat se poate de silentioase, atunci cand functioneaza. Despre aceasta montare yala electromagnetica se poate spune ca se poate face atat in exterior, cat si in interior, pe  usile si portile din metal, pvc, sau aluminiu.

Despre o yala electromagnetica va mai putem spune ca poate functiona ca si o yala mecanica cu butuc, sau poate fi actionata electric. In ceea ce priveste deblocarea acesteia prin metoda electrica in cele ce urmeaza va vom oferi cateva detalii in legatura cu acest subiect. Astfel yala electromagnetica poate fi actionata prin comanda electrica, primita de la interfon, sau de la un alt dispozitiv de control acces. Apoi puteti folosi si o cartela de acces, sau un tag, pentru a actiona yala, si usa imobilului sa se deschida. Totodata in cazul in care aceasta yala electromagnetica este prevazuta si cu butuc, se poate deschide si mecanic cu cheia. In cazul in care sunteti in interiorul imobilului, va putem spune ca deschiderea usii prin aceasta yala electromagnetica se face prin actionarea butonului de pe yala, ce va actiona la randul lui pentru deschiderea usii.

Acestea sunt cateva detalii despre montare yala electromagnetica, si putei apela si dumneavoastra la ea in cazul in care simtiti nevoie de o securitate sporita, si sa fiti cat se poate de bine protejat, pentru a fi ferit de actiunile pradatoare ale unor infractori. Dupa cum va puteti da seama, datorita acestor yale electromagnetice, se poate adauga ca numarul infractiunilor s-a diminuat, deoarece nu mai poate intra oricine in imobilul dumneavoastra.