promotii alarme, interfoane, automatizari
Tel: 0745.070.953/031.8090535 Mail: office@daromcom.ro

Sisteme de alarma

Pentru o protectie ridicata fata de riscurile de efractie sau orice alte tentative de incalcare a intimitatii in caminul personal sau in cladirile cu scop profesional se recomanda montarea unor sisteme de alarma, acestea avand un rol decisiv in conservarea bunurilor personale. Existenta unui astfel de ansamblu scade frecventa actelor de vandalism dar si expunerea la accesul neautorizat al unor persoane intr-un perimetru public sau privat. De asemenea, instalarea sistemelor profesioniste de alarma ajuta la sesizarea imediata a pericolelor externe, cum ar fi scurgerile de gaze si incendiile.


Suprafata protejata de un sistem de alarma este impartita in arii egale, motiv pentru care devine foarte facil pentru dumneavoastra sa armati sau sa dezarmati zonele in functie de interes. Magazinul nostru va pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona sisteme de alarma cu actionare perimetrala, care vin insotite de o serie de accesorii menite sa va ofere un plus de siguranta si fiabilitate la utilizare. Elementele componente pe care se fundamenteaza eficienta unui sistem de alarma sunt reprezentate de unitatea centrala de comanda, care poate fi prevazuta cu telecomanda, tastatura sau cartela de acces, un numar impresionant de detectori, a caror disipare omogena trebuie sa acopere cu succes zonele sensibile din aria protejata si o sirena automatizata.


Comercializam sisteme de alarma multifunctionale, care va pun la indemana o serie de avantaje. In primul rand, va puteti proteja cu succes bunurile personale prin optiunea de armare totala, tehnica utilizata cu precadere in momentul in care imobilul este lipsit de miscare interioara. Chiar si in momentul in care sunteti acasa va puteti baza pe actiunea eficace a unui sistem de alarma cu actiune perimetrala, acesta oferind exclusiv protectia unor zone bine delimitate de proprietari. Alte facilitati oferite de sistemele de alarma sunt reprezentate de avertizarea telefonica directionata spre firmele de monitorizare, precum si autonomia ridicata in cazul unor lacune energetice.

Punem la dispozitia clientilor nostri componente esentiale pentru buna functionare a unui sistem de alarma, fiind constienti de zonele problematice ale unei locuinte sau spatiu comercial. Prima componenta este reprezentata de centrala de detectie si armare, element primar specializat in controlul semnalelor de stare. Montajul unor detectori la multiplele intrari ale acestei componente inglobeaza principiul de functionare pe baza caruia sunt preluate semnalele din exterior. In completarea acesteia va propunem o serie de dectoare de miscare, care se pot instala la interior sau la exterior in functie de necesitatile dumneavoastra.


Dispozitivele electronice performante permit reglarea unor indici de sensibilitate si imunitate electromagnetica. Alte doua modele de detectoare care s-au dovedit utile in monitorizarea unei arii restranse sunt detectoarele montate pe ferestre, acestea declansandu-se in momentul in care se sesizeaza diferenta de frecvente produsa de zgomotul sticlei, alaturi de cele de vibratii. Ultimele manifesta o rata superioara de depistare a tentativelor de perforare a zidurilor.


Mizam pe calitate si diversitate financiara in momentul in care configuram gama de sisteme de alarma pentru clientii nostri, motiv pentru care aducem in prim plan bariere infrarosu, destinate protectiei perimetrale, sisteme de monitorizare auditiva si vizuala, dispozitive de armare pentru distante mai mari, dar si acumulatori pentru toate componentele unui sistem de alarma. Ele promit functionarea ansamblului chiar daca exista probleme in legatura cu performanta si capacitatea sursei principale.

Se afișează 1–12 din 24 rezultate