promotii alarme, interfoane, automatizari
Tel: 0745.070.953/031.8090535 Mail: office@daromcom.ro

Sisteme de supraveghere video

Unele sisteme de supraveghere video performante ofera cel mai de pret avantaj pentru a obtine un nivel sporit de confort: orice miscare atipica pe proprietatea dumneavoastra va fi inregistrata in momentul imediat urmator de catre camerele de supraveghere montate in mediul exterior. De asemenea, utilitatea lor se raporteaza si la momentele in care doriti sa mentineti o evidenta clara asupra persoanelor care va viziteaza proprietatea sau cladirea de birouri.


Pentru ca mediul exterior este adesea expus intemperiilor, va propunem camere video prevazute cu diverse carcase metalice rezistente, menite sa ofere protectie impotriva actelor de vandalism sau a fenomenelor naturale care ar putea amplifica degradarea acestora. Lentilele sunt acoperite de materiale dure, ce rezista cu brio in fata agentilor solizi care ar putea conduce la stricaciuni iremediabile in economia sistemului de supraveghere.


Montarea unor sisteme de supraveghere poate sa fie o sarcina destul de dificila, avand in vedere faptul ca trebuie sa identificati cele mai eficiente unghiuri de monitorizare a ariei de interes. Fiecare proprietar detine o strategie personalizata, insa daca nu sunteti familiarizati cu aceste aspecte puteti beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri, care vin in intampinarea dumneavoastra cu solutii optime si sisteme de supraveghere calitative.


Din fericire, in ultimul timp preturile echipamentelor de supraveghere au scazut considerabil, iar din aceasta cauza devine mult mai facil sa intrati in posesia unui kit complet, care sa va genereze securitatea sociala mult dorita. Principalele componente ale sistemelor de supraveghere sunt dispozitivele DVR si camerele video. Bineinteles ca exista si alte elemente care pluseaza eficienta si rapiditatea prin care sunt preluate si inregistrate imaginile din exterior sau din interior, insa cele mentionate inglobeaza ansamblul de baza pe care se fundamenteaza anumite sisteme de supraveghere moderne.


Ele se asigura de transmiterea in timp real a semnalelor vizuale, indiferent daca dumneavoastra sunteti acasa, in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri. Principalele oferte pe care le punem la dispozitia clientilor nostri se raporteaza la elementele de baza pentru un sistem de supraveghere, mentionate anterior. Pe de-o parte avem camerele video, care prin intermediul unui obiectiv performant reusesc sa acumuleze informatiile din exterior, sa le converteasca rapid in semnale analogice si IP, ulterior ocupandu-se de transmiterea acestora catre un dispozitiv DVR. Paleta alernativelor de camere de supraveghere este una foarte variata, selectionarea lor depinzand in principal de mediul in care acestea vor fi montate.


Fie ca mizati pentru un model Dome sau Bullet trebuie sa aveti in vedere alegerea unor lentile complementare, care sa fie compatibile cu specificatiile tehnice ale camerei respective. Lentilele pot fi prevazute cu tehnologii avansate de focalizare automata, aceasta fiind o functie independenta de distanta minima pentru functionare. Carcasele metalice ale camerelor de supraveghere sunt elemente configurative importante, deoarece protejeaza si asigura un nivel constant de functionalitate. In completarea sistemului de supraveghere intervine si un dispozitiv DVR – recorder care se ocupa de inregistrarea continua a imaginilor intr-un format grafic accesbil. in carcasa acestuia sunt inclusi itemi tehnici precum sursele de alimentare.


Un sistem de supraveghere poate fi personalizat in cele mai mici detalii, atat prin selectionarea unor camere video wireless, care se pot integra mult mai facil in peisaj, pana la alegerea unui sistem DVR care sa functioneze pe baza unui PC, optiune mult mai eficienta prin prisma aplicatiilor software care faciliteaza procedurile de stocare si procesare. Pretul este ultimul factor pe lista criteriilor de selectie, de cele mai multe ori limitarea financiara conducand la un minim de performanta. Produsele noastre corespund in totalitate cerintelor clientilor nostri, calitatea fiind o certitudine in investia pe care urmeaza sa o efectuati.

Se afișează 1–12 din 22 rezultate